2015. augusztus 6., csütörtök

II. rész - 9. fejezet (A találkozás)

II. rész
Feltépett sebek


9. fejezet

A találkozás

Onew édesapja váratlan halálát követően került a LeeTech vállalat elnöki székébe. Egy végzetes szívroham végzett vele, látszólag minden előjel nélkül. Onew apja mások felé a határozott, kemény, és kiegyensúlyozott oldalát mutatta, de a közeli családtagjai tudták, hogy a felszín alatt ugyanolyan esendő, és olykor lágyszívű volt, mint bárki más. Onew a temetés után, apja végrendeletéből tudta meg, hogy van két, nála egy évvel fiatalabb egypetéjű lányiker féltestvére, Choa és Way. Addig fogalma sem volt arról, hogy apjának ilyen titkai voltak, de nemcsak ő, senki más nem tudott a lányok létezéséről. Amikor viszont tíz évvel ezelőtt egyetlen fia megjelent előtte azzal a kéréssel, hogy segítsen egy lányt, aki megsérült abban a robbanásban, ott az incshoni kikötőben, bár eleinte csak Onew kedvéért egyezett bele a dologba, később nagyon megkedvelte Taeyeont. Szimpatikus volt neki a bizonyos fokú távolságtartása, a küzdeni akarása és a kitartása. Ennek ellenére sosem nézte jó szemmel fiának Tae iránt táplált érzelmeit, amelyek az évek során egyre erősebbé és mélyebbekké váltak, és örült annak, hogy Taeyeon nem viszonozta ugyanúgy a fiú érzéseit. Valójában azt szerette volna, ha egy rangban hozzá illő lányt találna magának.

Onew a mai reggelen is elsőként érkezett be a vállalathoz, és egyből belevetette magát a munkába. Huszonéves kora ellenére kivívta a dolgozók tiszteletét a példamutató munkabírásával. Mint általában, most is egy hatalmas kupac aláírnivaló, és egy halom olvasatlan e-mail várta. Amikor Jiyeon bekopogott hozzá, már nagyrészt fel is dolgozta őket. Onew szemben ült az ajtóval, de a cipőkopogásáról már felismerte a titkárnőjét anélkül, hogy felnézzen az aktái közül.
– Úgy hallottam, megérkezett az új lány a marketing részlegre. A kis kedvenced és a pápaszemes varangy mellett kapott helyet... – vágott a mondandója közepébe Jiyeon.
– Jiyeon! Először is ne beszélj így a munkatársaidról, különösen előttem ne! Másodszor pedig hányszor mondtam már neked, hogy legalább az irodában használd a hivatalos beszédstílust! – torkollta le Onew a lányt.
– Csak azért sértődtél meg, mert amióta ismered, bele vagy esve Taeyeonba. Csak tudnám, mit eszel rajta... – ült le a csábítóan szexi miniszoknyájában az íróasztalra, és kacéran keresztbe tette a lábait, hogy harisnyájának szegélye mindenképpen Onew pillantását keresztezze.
– Hagyj békén! Ha nem ismernélek olyan régóta, most úgy kipenderítenélek, hogy a lábaid nem érnék a földet! – válaszolta páratlan higgadtsággal Onew, és levette tekintetét Jiyeon lábairól, és folytatta a papírok aláírását.
– Cöh... Tudom, hogy igazam van! – fintorgott Jiyeon, és leszállt az asztalról.
– Inkább azt mondd meg, ebédidőig milyen programom lesz! – mondta Onew utasító, de továbbra is kimérten nyugodt hangnemben.
– A húgaid jelezték, hogy valamikor benéznének hozzád, és még délelőtt érkezik egy bizonyos Choi úr. Befektetési ajánlatot kíván tenni, a megküldött anyagát átküldtem e-mailen, és... – hagyta abba egy pillanatra Jiyeon, amíg Onew mellé lépett, és annyira közel hajolt hozzá, hogy a fiú érezze parfümjének illatát, rámutatott az egyik asztalon heverő mappára, és a szemébe nézve folytatta – ...itt van papír alapon is.
Onew nyelt egyet, majd némán biccentett a fejével, jelezve a titkárnőjének, hogy elmehet. Jiyeon mosolygott egyet, majd kecsesen kisétált az irodából. Ahogy becsukta volna maga mögött az ajtót, Choa és Way éppen testvérükhöz tartottak.

Az ikerpár ellentmondást nem tűrő hevességgel szinte félrelökte Jiyeont, ahogy beléptek az elnök irodájába. A lányok külsőre szinte kiköpött hasonmásai voltak egymásnak, azonban teljesen más személyiségük volt. Mindketten kifejezetten élvezték, ha összekeverték őket egymással, ezért általában erre még rá is tettek egy lapáttal azzal, hogy ugyanolyan ruhákat vesznek fel. Way inkább afféle vagány csaj volt, szabadidejében szívesen motorozott, szinte mindenféle extrém sportot kipróbált már, a sziklamászástól a bungee jumping-ig. Choa viszont inkább a művészeteknek élt, egy nagyobb szimfonikus zenekarban csellózott. Kettőjük közül ő volt az, aki a megfontoltabb volt, míg Way szerette a váratlan helyzeteket.
– Szia Oppa! – köszöntek a teljesen ugyanolyan ruhában lévő és pontosan ugyanolyan hajviseletű lányok szinte egyszerre, és ragyogó vidámságuktól Onew is mosolyra fakadt. Rajta kívül senki nem tudta őket egymástól megkülönböztetni.
– Sziasztok, lányok! Mi történt, megint elfogyott a pénzetek? – nevette el magát Onew.
– De gonosz vagy, Oppa! Hátsó szándék nélkül már meg sem látogathatunk? – nyújtotta ki a nyelvét Way.
– Jól van, Way, akkor csak beszélgessünk! – kínálta hellyel testvéreit a fiú.
– Ami azt illeti, tényleg nem állunk valami jól... – mondta szemlesütve Choa, de Way összevont szemöldökkel megbökte az oldalát, hogy hallgasson.
– Máris feléltétek a pénzt, amit a múlt héten adtam? – válaszolta Onew, de hangjában inkább az idősebb testvér gondoskodása, mint harag érződött.
– Choa szeretne elutazni egy kis időre a zenekarával, amihez új ruhákat kell neki vennie, meg egy szép cselló sem ártana, hogy tökéletes legyen a koncertsorozatán! – ragadta magához a szót Way.
– Hé, miért így mondod? – szólt közbe Choa, és szinte sírásra görbült a szája.
– Jól van, az igazság az, hogy a pénzt, amit adtál, eljátszottam egy online kaszinóban, és nincs egy vasunk sem. De attól még igaz, hogy Choa-nak új ruha és hangszer kell! – mentegetőzött végül Way, és próbált minél ártatlanabb tekintettel bátyjára nézni.
– Jaj, lányok! Amikor apánk meghalt, a végrendeletében rám hagyta a vállalat elnöki posztját, az igazgatóságban pedig ti is szavazatot kaptatok. Édesapánk egyben meghagyta azt is, hogy gondoskodjam rólatok, de akármilyen nyereséges is most a LeeTech, az ehhez hasonló akcióitokat hanyagolni kellene, mert még a végén csődbe megyünk! Persze, hogy adok pénzt, hiszen ez a ti pénzetek is ugyanúgy, mint az enyém. Nemsokára szólok Jiyeonnak, hogy utaljon a számlátokra! – válaszolta Onew, aki nem tudott sokáig haragudni egyikükre sem.
– Szuper vagy, Oppa! Megígérem, hogy vigyázni fogunk a pénzre! – kacsintott Way.
– Gomawo, Oppa! Többet nem engedem Way-nek, hogy elherdálja azt, amit te megkeresel nekünk! – hálálkodott Choa, majd mindketten egy hatalmas puszit adtak Onew arcára, aki olyan képet vágott, mint amikor egy nagyszülő túlzottan babusgatja az unokáját, és összehúzott szemöldökkel, de mosolyogva intett búcsút a lányoknak.

Amikor kiléptek az irodából, Way egyik lábáról a másikra állva topogott, és megfogta Choa karját.
– Várj, Choa! Muszáj kimennem a mosdóba, túl sok kólát ittam, nem bírom tovább! – mondta, majd odaszaladt Jiyeonhoz, hogy mutassa meg neki, merre van a női mosdó, de inkább kísérje el oda. Így Choa egyedül maradván töltött magának egy kis vizet az automatából, majd leült a helyiségben lévő kanapéra.
Ekkor nyílt ki a liftajtó, amely mögül két huszonéves körüli fiatalember lépett ki. Egyikük egy magas, vékony, jóképű, de határozott tekintetű, jól öltözött, míg a másik egy valamivel alacsonyabb, kissé zömök testalkatú, kevésbé elegánsan felöltözött srác volt. A magasabbik, fekete öltönyös körülnézett az előtérben, ahol Choa-t leszámítva senki sem volt. A zömökebb srác odaszólt neki:
– Te, Siwon! Szerinted az a gyönyörűség lehet a titkárnő?
– Úgy látom, az elnök benn van. Shindong, várj meg itt kinn! – válaszolta kimért hangon Siwon, majd kopogás után belépett Onew irodájába.

Shindong néhány másodpercig feltűnően téblábolt, de egyik szemét végig Choa-n tartotta. Ezért is történhetett, hogy nekiment Jiyeon asztalának, és leborította az azon lévő lámpát, ami hangos koppanással ért földet, viszont szerencséjére nem tört el. A lány felfigyelt Shindong szerencsétlenkedésére, és nem bírta visszatartani kuncogását, és kis kezeit a szájához emelve próbálta elrejteni, hogy milyen jót mulatott a jeleneten.
– Agassi, megengedi, hogy ideüljek Ön mellé? – botorkált a kanapéhoz a fiú, miután visszaügyetlenkedte a helyére a lámpát.
– Csak tessék! – mosolygott a lány.
– Amióta megláttam magát, csak az jár a fejemben, hogy nincs még egy ugyanilyen szépség a világon, mint Ön! – erőlködött Shindong, és közben elvörösödött zavarában.
– Fogadna erre? – nevetett a lány.
– Biztos vagyok benne! – helyezkedett mellé Shindong, aki még mindig ugyanolyan kőműves dekoltázst viselt ülés közben, mint régebben.
– Az én nevem Choa! – nyújtotta kezét a lány.
– Shindong vagyok... – kapott oda a fiú, de véletlenül kilökte a poharat Choa másik kezéből, és annak tartalmát magára öntötte.
– Jaj, bocsánat! – kiáltott fel Choa.
– Én voltam a hibás! Ne menjen sehová, mindjárt visszajövök! – válaszolta Shindong, majd kiment a férfi mosdóba.

Jiyeon még látta, mielőtt leült a helyére, ahogy Shindong bemegy a férfimosdó ajtaján, majd nem sokkal később Way is megérkezett.
– Mehetünk? – kérdezte megkönnyebbülten.
– Ööö... igen, persze! – válaszolta Choa, egy utolsó pillantást vetve abba az irányba, ahol Shindong eltűnt a szeme elől, majd mindketten beszálltak a liftbe, és elmentek.
Mire Shindong visszaért, Choa helyett már csak a körmét reszelgető Jiyeont találta az előtérben.
– Elnézést, agassi! Hová lett a kolléganője, aki itt ült? – kérdezte csalódott tekintettel Shindong.
– Kicsoda? Ja, ő nem a kolléganőm, ő az elnök húga volt! – válaszolta Jiyeon, de közben rá sem nézett Shindongra, aki csak nevetve ennyit suttogott magában:
– Az elnök húga? Azt hiszem, szerelmes lettem!

Ezalatt benn az irodában Onew és Siwon már javában folytatták az üzleti megbeszélést.
– Nagyon meggyőző az anyaga, és az is, amit mondott, kedves Choi úr! – bólogatott Onew, miközben becsukta az előtte lévő aktát.
– Kérem, szólítson Siwonnak! – köszönte meg az elismerést Siwon.
– Igaz is, mostantól a közös üzletünk összeköt minket! – nevetett Onew.
– Reméltem is, hogy így lesz! A megbízóm biztosan elégedett lesz! – mosolyodott el Siwon.
– Jiyeon, küldj át kérlek valakit a marketing osztályról, hogy odaadhassam neki Choi úr anyagát! – szólt bele a telefonba Onew.
Siwon háttal ült az ajtónak, így nem látta, mikor a halk kopogást követően Taeyeon lépett be az irodába lesütött szemekkel, és Onew mellé lépett, anélkül, hogy ránézne a tárgyalópartnerére.

– Taeyeon, örülök, hogy jöttél! Choi úr, vagyis elnézést... Siwon befektet a vállalatunk marketingpolitikájának növelésébe, és itt van az anyag, amit hozott! – mondta Onew, mire Taeyeon lassan felpillantott, és pár pillanat múlva kővé dermesztette a felismerés, hogy valójában ki is áll előtte.

8 megjegyzés:

  1. Van egy olyan érzésem, hogy az ikrek és Shindong még fognak némi vicces helyzetet szülni :DD
    Onew egyre szimpatikusabb, valódi vezető alkat és teljesen korrekt.^^
    Nagyon sok mindent homály fed, ami egy tökéletes eszköz arra, hogy izgatottan várjam a következő részt *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy igazad van abban, hogy Shindong és az ikrek szerepével a drámába próbálok egy kis vidámságot is csempészni! ;)
      Reméltem, hogy Onew karaktere ilyennek fog "lejönni", és bíztam abban is, hogy szimpatikus lesz sokak számára! ^^
      Igaz, ami igaz, csepegtetek néha egy kis infót Nektek, amiből fokozatosan össze tudjátok majd rakni az eseményeket, és a korábbi történéseket! :)
      Örülök, hogy tetszett, és nagyon köszönöm a véleményed! ^^

      Törlés
  2. Hű hàt ez nem semmi. Onewet jobban megkedveltem. A testvéreit is magam eléképzeltem. Shindog és Siwon megjelenése teljesen meglepett. És hogy Shindog beleszeretett első látásrá Choaba hát ez valami újjal kecsegtet. Taeyeon mikor meglátta Siwont Onew irodájában eltudom képzelni mit érezhetett akkor. Alig várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Onew karakterét kimondottan pozitív szereplőnek szántam, örülök, hogy megkedvelted! :)
      Shindong és az ikrek kapcsolatáról még lesz szó, megígérem! ;)
      Ami Tae-t és Siwont illeti, egyelőre nem árulhatok el semmit, de igyekezni fogok a folytatással! ^^
      Köszönöm a véleményed! ^^

      Törlés
  3. Szia! ^^

    Wáow, hát ez eseménydús rész volt, én konkrétan csak kapkodtam a fejemet egyik helyről a másikra, hogy mikor mi történik éppen, és igyekeztem minden újonnan megtudott információt elraktározni.

    Először is nem ért meglepetésként, hogy Onew gyengéd érzelmeket táplál Taeyeon iránt, ahogy az sem, hogy a lány ezeket nem viszonozza - azt viszont boldogan fogadtam, hogy legalább a néhai elnök megbékélt a lánnyal valamilyen szinten, erre egyébként is kíváncsi voltam :)

    Jiyeon... Igen, határozottan, repüljön csak a legfelső emelet legnagyobb ablakából, de komolyan. Hogy beszélhet így a munkatársairól? Azért ennyire ne legyen magától elszállva, lehet hogy szép, de belül pedig semmi xD Onew reakciója egyébként pedig érdekes, én egy részről azt szűrtem le, hogy neki bejönne a lány, ha nem lenne Taeyeon... Vagy az csak a túlzottan kihívó ruha miatt volt? Egyébként el tudom azt is képzelni, hogy a jövőben Jiyeon megváltozik, és együtt lesznek Onew-al :)

    Az ikrek érdekes karakterek, nekem hirtelen az az érzésem támadt, mintha bohócokat zúdítottak volna az irodába, ám szerencsére Onew tökéletesen jól kezeli a közelségüket és a viselkedésüket, meg nem gondolnám őket rosszaknak :) Ami nekem érdekes volt, hogy Jiyeon nekik nem szólt be:o Talán azért mert a főnök húgai? Vagy mert netalántán kedveli is őket? Hm, érdekes.

    VÉGRE VÉGRE VÉGRE. Ne haragudj, nem bírok az érzéseimmel, és ide muszáj bemásolnom a végét, mert wásdxyédsjx: "– Taeyeon, örülök, hogy jöttél! Choi úr, vagyis elnézést... Siwon befektet a vállalatunk marketingpolitikájának növelésébe, és itt van az anyag, amit hozott! – mondta Onew, mire Taeyeon lassan felpillantott, és pár pillanat múlva kővé dermesztette a felismerés, hogy valójában ki is áll előtte." Majdnem felsikítottam örömömben, de komolyan :3 Ez a lehetőség meg sem fordult a fejemben, hogy itt, így, ilyen körülmények között fog újra találkozni a két főszereplő :') Gonosz vagy, hogy itt hagytad abba, most majd várhatunk a folytatásra :( (Amire most is tök véletlenül akadtam rá, mert amúgy minden egyes nap csekkolom a blogot, hátha van új rész, de tegnap lemaradtam már róla)
    Kíváncsi leszek Siwon reakciójára, hogy mit fog szólni ahhoz, hogy Taeyeon életben van, és hogy Onew előtt felfedik-e, hogy ismerik egymást... Siess a következővel! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^

      Onew és Taeyeon egymáshoz való kapcsolatáról még lesz szó a későbbiekben, és természetesen hamarosan megtudhatod kettejük és Siwon reakcióját a történésekre! (És jah, tudom, elég gonosz vagyok xDDD)
      Jiyeon pedig... olyan amilyen, de csak azokkal fölényeskedő, akikben gyengeséget érez, vagy hatalmában tartja őket. Tae-t és Seo-t gyengének és sebezhetőnek tartja, Onew-val pedig egyfolytában kacérkodik, és hát vajon meddig "háríthatja el" az efféle közeledést Onew? Hiszen ő is férfiból van na.. xD Az ikrekkel szemben viszont Jiyeonnak nincsenek "ütőkártyái", így nem támadja őket. Ez is a személyiségéből fakad. :3

      Egyénként a facebook oldalam csoportjában tudod követni, ha vannak új részek (de én azt sem bánom, ha minden nap ránézel a blogomra, nagyon jólesik, hogy így várod a folytatást! ^^).

      Nagyon köszönöm a véleményt! ^^

      Törlés
  4. Wah, nem mondod, hogy nem küldte el, amit írtam pár napja véleményt? o.O Nemár >< Mindegy, újraírom xD
    Szóval...Jiyeont továbbra sem bírom, bár így, Onew mellett azon gondolkodom, hogyha talán valakivel baj történne, akkor lehet, hogy segítene - természetesen csak Onew kérésére. Gondolok itt arra, hogyha Onew arra kérné Jiyeont, hogy Taeyeonnak segítsen, szerintem megtenné, még ha nem is akarná.
    Aztán Onew húgai, Way és Choa. Na, őket nem ismerem, de ebben a történetben imádnivalóak :D Tipikus ikrek, akik külsőre egyformák, de belsőre ég és föld :D Azt hiszem, ők azok a szereplők, akik fel fogják dobni a történet hangulatát. Már ha abból indulok ki, hogy Choanak azt mondta Shindong, hogy nála nincs szebb lány...hehehe.... tuti, hogy a két lány emiatt még szívatni fogja Shindongot :D
    De Shindong és Siwon jelenléte meglepett nagyon o.O Na, erre nem számítottam, hogy ők ketten itt fognak megjelenni. Vajon hogyan építették fel a karrierjüket és mi történt velük az elmúlt 10 évben? o.O Baromi kíváncsi vagyok mindenki múltjára :D
    Na, de Siwon és Taeyeon találkozása o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^
      Végre valahára eljutottam odáig, hogy válaszoljak is Neked! ^^
      Tehát... Ennek a történetemnek a szereplői (csakúgy, mint anno a TSOL) egyedi karakterek, viszont alaptulajdonságaikban egy-egy "tipikus" embertípust személyesítenek meg. Jiyeon is ilyen, aki undok és kegyetlen tud lenni azokkal, akiket lenéz, vagy megvet fölényeskedő természetéből kifolyólag, bár érdekes felvetés, hogy mit tenne, ha egy ilyen személyen kellene segítenie egyszer... még az is elképzelhető, hogy lesz még erre lehetősége a történet során, ki tudja? ;)
      Az ikerek szerepét feszültségoldásnak, egy kis vidámság-csempészési célzattal írtam bele a történetbe. Ahogy Te is írtad, tipikus ikrek, akik külsőre teljesen egyformák, de ezt leszámítva abszolút különbözőek. Ez ideális táptalaj a félreértésekhez, és egy másik olyan karakterrel együtt, mint amilyen Shindong, valóban alkalmasak lesznek arra, hogy az alapvetően drámai hangvételt egy kicsit feldobják néha! ^^
      Siwon és Shindong kapcsán pedig csak annyit árulnék most el, hogy természetesen a lényeg ki fog derülni! ;)
      Köszi a véleményt! ^^

      Törlés